МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ МАРКЕТИНГОВОГО УПРАВЛІННЯ СУЧАСНИМ МІСТОМ - P.V. Gudz; M.V. Gudz (Економіка та право, 2024)
Досліджено природу маркетингового управління містом. Визначено цілі та прицнипи маркетингового підходу в управлінні сучасним містом.