Особливості практичної підготовки фахівців дошкільної освіти в Україні - Людмила Глушок (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті порушується проблема практичної підготовки фахівців дошкільної освіти, зокрема підготовки вихователів дітей дошкільного віку з додатковою спеціалізацією „Вчитель англійської мови в дошкільних навчальних закладах і початковій школі” (організаційно-методичні засади, головні завдання та керівництво практичною підготовкою). Висвітлюється важливість позакласної роботи практикантів з англійської мови.