Haralds Voskis, habilitētais medicīnas doktors, profesors (1928–2011) - Rita Grāvere (Acta Medico-Historica Rigensia, 2016)
2011. gada vasarā piepeši mūžībā aizgāja ilggadējs Medicīnas vēstures muzeja draugs, ķirurgs, anatoms Dr. habil. med. Haralds Voskis.