Віддалені результати хірургічного лікування хворих з ранніми стадіями недрібноклітинного раку легені - О. P. Коlesnik; А. І. Shevchenko; А. V. Kadzhoian; О. М. Levyk; V. О. Kuzmenko (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Оцінити ефективність повної систематичної медіастинальної лімфодисекції (ПМЛД) у пацієнтів з ранніми стадіями недрібноклітинного раку легені (НДКРЛ).