Międzynarodowa konferencja „Konstrukcje i dekonstrukcje państwowości w stosunkach międzynarodowych”, Lublin, 28–29 listopada 2016 r. - Jakub Wołyniec (Facta Simonidis, 2017)
Sprawozdanie z konferencji: Międzynarodowa konferencja „Konstrukcje i dekonstrukcje państwowości w stosunkach międzynarodowych”, Lublin, 28–29 listopada 2016 r.