ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПОШУКУ ПЕРСОНАЛУ - Н.В. ІЗЮМЦЕВА (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано сучасні методи пошуку та відбору висококваліфікованого персоналу на підприємство, можливість застосування таких методів. Наголошено, що у сучасних умовах методи підбору персоналу, якими підприємства користувалися раніше, не є дієвими, тому їм необхідно перелаштовуватись і використовувати новітні. Наведено переваги та недоліки кожного з методів.