Застосування герменевтичного підходу в інтерпретативній антропології К. Гірца - T. M. Bragina; U. A. Bragin (Культура України, 2017)
Аналізуються особливості застосування герменевтичного методу в пояснювальній схемі інтерпретативної антропології. Розглядаються наслідки модифікації поняття герменевтичного кола.