МІЖНАРОДНА ПОЛІТИЧНА ЕКОНОМІЯ: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ДЖЕРЕЛ РОЗВИТКУ - N.M. Dalevska (Економіка та право, 2024)
Досліджено джерела розвитку міжнародної політичної економії, визначено стратегічні завдання міжнародної політичної економії, які спрямовані на легітимацію інституціональних правил і норм поведінки акторів міжнародних відносин і формування толерантного соціального ладу в межах світового політико-економічного простору.