ІНФОРМАЦІЙНІ ТА ФІНАНСОВІ ІНСТРУМЕНТИ УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ПРИВАТНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - M.B. Kotlyarevsky; N.I. Konischeva; Va.V. Glazova (Економіка та право, 2024)
Розглянуто особливості управління фінансовою діяльністю вищого навчального закладу приватної форми власності. Проаналізовано процес управління та інформаційно-фінансові інструменти, які використовуються для проведення фінансового планування. Обгрунтовано доцільність застосування у вузі різних схем оплати за освітні послуги. Розроблено вимоги до інформаційних систем поточного та стратегічного управління фінансами приватного навчального закладу для забезпечення його сталого розвитку.