«Шістдесят тоталітарних років: зображальне мистецтво України» - V. Sheiko (Культура України, 2025)
Рецензія на видання: Роготченко О. Шістдесят тоталітарних років: зображальне мистецтво України. Кн. 1. Вид. 2-ге, доопрац. і перероб. Київ : Ліра-К, 2025. 512 с. : іл.