Оцінка граничного навантажувального режиму рульового керування тракторного самохідного шасі - М. А. Подригало; Л. В. Разарьонов; О. Г. Закапко (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2022)
В статті досліджується найбільш напружений режим навантаження рульового керування тракторного самохідного шасі при максимальній частоті впливів водія на руль. Метою статті є оцінка граничного навантажувального режиму рульового керування тракторного самохідного шасі з переднім поворотним мостом. Представлені результати визначення параметрів граничного (найбільш напруженого) режиму навантаження рульового керування перспективного тракторного самохідного шасі з переднім поворотним мостом. Отримана математична модель дозволяє оцінити динаміку зміни тиску рідини в силовому циліндрі при граничному режимі навантаження рульового керування.