ДО ПИТАННЯ ПРО РЕГУЛЮВАННЯ ВІДНОСИН БІЗНЕСА І ВЛАДИ НА РІВНІ ДЕРЖАВИ, РЕГІОНУ, МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ - I.P. Buleev (Економіка та право, 2024)
Обґрунтовано форми і методи співробітництва бізнесу і влади на рівні держави, регіону, територіальних громад. Доведено неможливість у даних умовах відділення бізнесу від влади. Підтримано доцільність реалізації поняття «міське господарювання», як однієї з форм партнерства бізнесу і влади.