La Sante Nan Lavi Granmoun: KONSÉY SOU FASON POU-W PRAN VITAMIN - Jennifer Hillan (EDIS, 2004)
Vitamin, mineral, fèy, avèk lòt sibstans yo se vitamin. Si ou ap pran youn nan yo men kèk konsèy pou-swiv.