ПРОБЛЕМИ ДІАГНОСТИКИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ УКРАЇНИ ЗА МЕТОДОЛОГІЄЮ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ - A.V. Malyshko (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано суть інтелектуального капіталу нації Європейського Союзу, Розглянуто методологію оцінки складових інтелектуального капіталу ЄС Андрісена-Стама. Запропоновано її використання в Україні. Висвітлено проблеми, з якими стикатиметься дослідник при застосуванні даної методології в Європі та в Україні.