Менеджмент знань в консалтингових організаціях. - О. В. Солодуха (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
Статтю присвячено розгляду особливостей управління знаннями в консалтингових компаніях. Проаналізовано послідовність дій та професійний інструментарій керівників, який дозволить налагодити систему управління знаннями з урахуванням потреб та обмежень консалтингового бізнесу.