ПРОБЛЕМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ПРО КОРПОРАТИВНІ ІНВЕСТИЦІЙНІ ФОНДИ - M.L. Belkin (Економіка та право, 2024)
Розглянуто систему законодавства України про корпоративні інвестиційні фонди. На підставі здійсненого аналізу сформульовано Пропозиції щодо його удосконалення.