Управління маркетинговим потенціалом компаній в середовищі цифрового бізнесу - Viacheslav V. Makedon (European Journal of Management Issues, 2025)
Мета роботи: Дослідження процесів управління маркетинговим потенціалом компаній, та розробка управлінських заходів направлених поєднання функціоналу цифрових платформ з інструментами формування персоналізованих маркетингових стратегій для роботи в середовищі цифрового бізнесу.