Międzynarodowe działania na rzecz kształtowania europejskiego rynku przewozów rzecznych - Agnieszka Małgorzata Kastory (Politeja, 2025)
INTERNATIONAL EFFORTS TO SHAPE THE EUROPEAN RIVER TRANSPORT MARKET