Клініко-морфологічні особливості зубчастих колоректальних неоплаcтичних утворень - O. G. Kuryk; M. Yu. Kolomoiets; V. O. Yakovenko; O. S. Gubar; R. P. Tkachenko; V. V. Bazdyrev (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Проаналізувати спостереження зубчастих неопластичних утворень (ЗНУ), визначивши частоту їх виявлення і особливості морфологічної будови.