Kulturna i prirodna baština Podsuseda - Sandra Berak (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2023)
Cilj. U radu se donosi prikaz programskih aktivnosti koje su se tijekom sedam godina provodile u Knjižnici Podsused u sklopu programa „Kulturna i prirodna baština Podsuseda“, koji je od svojih početka vezan višestrukim suradničkim odnosima u zajednici u kojoj Knjižnica djeluje.