Застосування біологічних препаратів в органічній технології вирощування пшениці озимої - А. М. ШУВАР; Л. Л. БЕГЕН; Г. М. ДОРОТА; М. Ю. ТИМКІВ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2020)
Досліджено ефективність застосування біопрепаратів для обробки насіння та в позакореневому підживленні за біологізованої технології вирощування пшениці озимої в ґрунтово-кліматичних умовах Лісостепу Західного.