ЕКОЛОГІЧНА ДІАГНОСТИКА СТАНУ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ ДОНЕЦЬКОГО РЕГІОНУ - I.O. Korshykova (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано стан забруднення земельних ресурсів. Запропоновано комплекс заходів щодо екологізації сільського господарства та набір індикаторів для проведення екологічної діагностики стану земельних ресурсів з метою запобігання деградації ґрунтів.