Nabavna politika i izgradnja knjižničnih zbirki u visokoškolskim knjižnicama sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - Gordana Gašo; Jasminka Mihaljević; Ljiljana Siber (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Rad prikazuje stanje i promjene u nabavnoj politici kao važnoj fazi u procesu izgradnje zbirki u visokoškolskim knjižnicama Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku temeljem longitudinalnog istraživanja provedenog tijekom ožujka 2015. i ožujka 2019. godine.