МЕЖІ УНІВЕРСАЛЬНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ ФОРМИ - E.A. Talykin (Економіка та право, 2024)
Стаття присвячена дослідженню меж універсальності господарської процесуальної форми. Проведено аналіз загальних рис господарської процесуальної форми та факторів, що обумовлюють розширення функцій судової влади. Особлива увага приділяється критеріям віднесення справ до компетенції суду.