ПРО СПЕЦИФІКУ ВЗАЄМОВІДНОСИН УЧАСНИКІВ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВ - O.M. Golovinov (Економіка та право, 2024)
Розглянуто взаємовідносини держави і бізнесу у формуванні інноваційної моделі розвитку як такої форми їх партнерства, що найбільш чітко створюється і поступово розвивається; розглядається процес розмежування прав власності як інституціональної засади механізму їх взаємовідносин; зважаючи на зарубіжний досвід, стверджується наявність певної залежності між формою державного устрою і взаємовідносинами держави і бізнесу.