Інноваційна економіка України на шляху виходу з кризи - Наталья Миколаївна Столбуненко (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2018)
Досліджуються особливості інноваційної економіки і забезпечення науковотехнічного та інноваційного розвитку у складний для України період трансформації економіки, проаналізована роль держави, призваної забезпечити перехід до інноваційної моделі розвитку на основі використання різних засобів стимулювання науково-технічних та інноваційних процесів на всіх рівнях управління, запропоновані шляхи реалізації актуальних проблем інноваційної економіки на сучасному етапі.