Формування моральної культури особистості у процесі професійної підготовки - Halyna Boryn (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті проаналізовано погляди учених на проблему формування моральної культури студента в умовах професійної підготовки до майбутньої педагогічної діяльності та окреслено оптимальні шляхи щодо культурного розвитку особистості майбутнього фахівця в навчально-виховному процесі вищого навчального закладу.