Психосемантичні виміри базових понять економічного дискурсу (порівняльно-професійний аспект) - Наталія Савелюк; Олег Калмиков; Вячеслав Різник (Психолінгвістика, 2021)
Мета дослідження – експлікація та систематизація ядерних вербальних асоціативних реакцій респондентів студентського віку економічних і філологічних спеціальностей на провідні економічні категорії та поняття.