ЧИННИКИ РЕГІОНАЛЬНИХ ВІДМІННОСТЕЙ В ПАРАМЕТРАХ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ - V.Yu. Medvid (Економіка та право, 2024)
Виявлено умови та передумови економічного регіонального розвитку. Визначено кількісні та якісні зміни в параметрах регіонального розвитку. Обґрунтовано, що на сьогодні конкуренція регіонів і регіональна конкурентоспроможність стають досить важливими чинниками регіонального розвитку.