ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВІ ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КОРПОРАТИВНИМИ ПРАВАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - В.А. УСТИМЕНКО; О.Р. ЗЕЛЬДІНА (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано чинне законодавство Украіни щодо реалізації корпоративних прав територіальних громад та проблеми, що виникають у процесі їх здійснення. За результатами дослідження внесено пропозиції з вдосконалення Господарського кодексу Украіни, законодавства, яке регулює діяльність суб’єктів господарювання комунального сектору економіки.