Застосування інформаційних технологій в системі дистанційного навчання під час підготовки та перепідготовки військових фахівців - В.А. Бородавка (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2020)
В статті розглядаються основні сучасні тенденції модернізації професійної освіти в системі дистанційного навчання, яка базується на використанні сучасних інформаційних  технологій та сучасних формах навчання. Запропоновані рішення, які дозволять розвинути технології дистанційного навчання, підвищити якість засвоєння знань на базі інноваційних інформаційних технологій в системі  дистанційного навчання під час підготовки та перепідготовки військових фахівців.