Основні вимоги до науково - дослідницьких робіт на фоні викликів "Індустрія - 4.0" та аналіз проведених робіт у галузі поліпшення стану матеріально-технічної бази та підвищення рівня підготовки молодих інженерних кадрів - R. Turmanidze; G. Popkhadze (Mechanics and Advanced Technologies, 2017)
Робота аналізує теоретичні та практичні результати, отримані після кожної з перших трьох світових науково - технічних революцій, оцінює їхню роль у розвитку людства та підвищення рівня промисловості в різних галузях економіки. Детальніше обговорюється ситуація на порозі четвертої науково-технічної революції "Індустрія-4.0". Це підтверджено важливим прискоренням цих процесів, рівнем підготовки молодих інженерних кадрів, деякими ідеями та вирішенням цих проблем на прикладі Грузинського технічного університету.