Вплив вилуговування кальційфосфатосилікатних склокристалічних матеріалів на здатність до зв’язування з альбуміном in vitro та біосумісність in vivo - O. V. Savvova; V. M. Shimon; O. V. Babich; O. I. Fesenko; A. A. Sheregiy (Хімія, фізика та технологія поверхні, 2020)
Метою даної роботи є визначення впливу вилуговування композиційних біоактивних матеріалів та вільної енергії поверхні на характер зв’язування поверхні з альбуміном in vitro.