Психологічні особливості розуміння назви бренду у формі особового імені - Наталія Акімова; Оксана Чорноус; Аліна Акімова; Анастасія Акімова (Психолінгвістика, 2023)
Мета. Пропоноване дослідження має на меті проаналізувати психологічні особливості розуміння назви бренду у формі особового імені, визначити тенденції та закономірності впливу назви бренду на образ об’єкта номінації та очікування споживачів.