Citatna analiza Vjesnika bibliotekara Hrvatske prema pokazateljima bibliografskih i citatnih baza Scopus i WoSCC: 1950. – 2022. - Martina Čuljak (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2023)
Cilj. Cilj ovoga rada jest analizirati i istražiti citatnu aktivnost publiciranih radova Vjesnika bibliotekara Hrvatske unutar baze Scopus u kojoj je časopis indeksiran i baze WoSCC u kojoj nije indeksiran, ali u kojoj su njegovi radovi citirani.