ОСОБЛИВОСТІ ТА НЕОБХІДНІСТЬ КОНТРОЛЮ І БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ - І. М. Стахів; О. І. Щуревич (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2020)
У статті здійснено аналіз ведення контролю в спортивно-оздоровчих організаціях. Висока значимість спортивно-оздоровчих послуг для сучасного населення та економічної стабільності країни вимагає ефективного ведення бухгалтерського обліку та контролю за діяльністю спортивно-оздоровчих закладів.  У дослідженні проаналізовано особливості процес ведення бухгалтерського обліку організацій спортивно-оздоровчої сфери.