Питання захисту прав людини у механізмі Європейського ордера на проведення розслідування - I. V. Hloviuk (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
Стаття присвячена дослідженню питання апроксимації Директиви 2014/41/EU, яка регламентує механізм Європейського ордера на проведення розслідування. Метою статті є виокремлення проблемних питань Директиви 2014/41/EU та аспектів, на які слід звернути особливу увагу при апроксимації Директиви у контексті дотримання прав особи у цьому механізмі.