Безпека конфіденційної військової інформації: проблеми, виклики та способи захисту - Марина Цілина (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2025)
Мета статті – виявити основні проблеми й виклики у сфері безпеки конфіденційної військової інформації, з’ясувати способи захисту такої інформації від наявних і потенційних загроз.