ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В ПЕРЕХІДНИЙ ПЕРІОД - Валентин ЩЕРБИНА (Економіка та право, 2025)
В статті досліджується зміст Закону України «Про особливості регулювання діяльності юридичних осіб окремих організаційно-правових форм у перехідний період та об’єднань юридичних осіб». Аналіз норм цього закону свідчить про недосконалість як окремих норм його основної частини, так і змін, які вносяться до поточних законів Прикінцевими положеннями.