„Język pisarzy jako problem lingwistyki” – ogólnopolska konferencja naukowa Warszawa, 3-5 grudnia 2007 r. - Jolanta Klimek; Małgorzata Nowak (Facta Simonidis, 2008)
Sprawozdanie: „Język pisarzy jako problem lingwistyki” – ogólnopolska konferencja naukowa Warszawa, 3-5 grudnia 2007 r.