Методика корегування відхилень літака для виводу його на заданий напрямок - Н.Ю. Лучик; Є.Г. Цибро (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2020)
Розглядається методика корегування відхилень виводу винищувача на повітряну ціль за рахунок збільшення або зменшення крену під час розвороту на заданий напрямок. Професійна діяльність офіцера бойового управління у процесі наведення винищувачів на повітряні цілі може супроводжуватися помилками різної природи й характеру. Розглянуто, яким чином помилки наведення подачі команди на розворот не на розрахункових упередженій дистанції та інтервалу виконання розвороту для виводу винищувача на заданий напрямок, впливають на точність наведення. Надані практичні рекомендації офіцерам бойового управління щодо підвищення точності виводу винищувача на ціль.