Синтез і магнітні характеристики наночастинок залізо-ітрієвого гранату - P. P. Gorbyk; I. V. Dubrovin; M. V. Abramov (Хімія, фізика та технологія поверхні, 2018)
Метод хімічного осадження при синтезі нанокристалів привернув до себе увагу завдяки низькій температурі і високій однорідності частинок за розмірами.