ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ПОКАЗНИКІВ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ - V.M. Butyrina (Економіка та право, 2024)
Розглянуто проблему підвищення ефективності управління житлово-комунальним господарством держави (регіону, міста). Запропоновано трьохкомпонентну систему показників, що характеризують ефективність управління житлово-комунальним господарством на регіональному рівні та надають оцінку наслідкам реалізації державних (регіональних, місцевих) програм розвитку ринку житлово-комунальних послуг.