Стійкість сортів льону до фузаріозу в умовах Західного Лісостепу України - О. А. ВАЩИШИН; Г. Я. БІЛОВУС; К. І. ЯЦУХ; О. Н. ПРИСТАЦЬКА; Dorota H.; Р. В. ТЕРЕШКО (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2020)
Наведено результати досліджень ураження льону фузаріозним в’яненням та фузаріозним побурінням в умовах Західного Лісостепу України. Встановлено вплив стійкості сорту та абіотичних факторів на ступінь ураження льону хворобами.