Конкурентоспроможність аграрних підприємств у контексті виробництва та експорту української пшениці - Artem Novoselets (Journal of Innovations and Sustainability, 2024)
Мета. Метою дослідження є оцінка конкурентоспроможності аграрних підприємств у контексті виробництва та експорту української пшениці, зокрема аналіз впливу каналів збуту та цін реалізації на економічну ефективність в умовах воєнного стану.