ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ФІНАНСОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В РЕГІОНАХ - Y.O. Zaborovets (Економіка та право, 2024)
Представлено розрахунок оцінки ефективності фінансового забезпечення малого та середнього підприємництва, за допомогою якої визначається якісний рівень фінансової підтримки підприємництва в регіонах України.