АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРИМУСОВОГО СПИСАННЯ КОШТІВ - O.E. Obolesheva (Економіка та право, 2024)
Розглянуто проблеми примусового списання коштів як форми безготівкових розрахунків, запропоновано шляхи вдосконалення чинного законодавства України у цій сфері.