Dva volana - mentalno zdravlje djelatnika i upravljanje u knjižnicama pogođenim pandemijom i potresom: studija slučaja jedne visokoškolske knjižnice - Dorja Mučnjak; Višnja Novosel (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Cilj ovog istraživanja bio je da se na uzorku knjižničara u Knjižnici Filozof- skog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu istraži kakav su utjecaj imali potres i pandemija bolesti COVID-19 na povratak na posao u svibnju 2020. godine nakon lockdowna.