ПОНЯТТЯ І СКЛАД СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ДЕРЖАВНОГО СЕКТОРА ЕКОНОМІКИ - A.M. Zakharchenko (Економіка та право, 2024)
Досліджено теоретичні і практичні питання встановлення належності суб’єктів господарювання до державного сектора економіки. Обґрунтовано пропозиції щодо уточнення визначення поняття «суб’єкт господарювання державного сектора економіки», а також щодо уточнення складу таких суб’єктів.