Процедура оцінки висновку експерта у кримінальному провадженні - A. F. Volobuev (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
Досліджено проблемні питання оцінки висновку експерта суб’єктами кримінального провадження. Відзначаються особливості висновку експерта, як джерела доказів, та місце його оцінки в структурі доказування. Метою статті поставлено визначення процедури і змісту оцінки експертного висновку у кримінальному провадженні з урахуванням, що ініціатором проведення експертизи може бути не тільки сторона обвинувачення. У зв’язку з цим звертається увага на заборону допиту експерта під час досудового розслідування для роз’яснення наданого ним висновку.